Sarkadi Zsolt

ANGOL NYELVI KÖNYVEK

Sarkadi Zsolt hivatalos honlapja

Sarkadi Zsolt:
ANGOL ISMÉTLŐKÖNYV

Ez a könyv azoknak készült, akik már sokszor nekikezdtek az angoltanulásnak.

A trükkje ez: ha úgy tanulsz nyelvet, ahogyan már sokaknak bevált, akkor neked is gyorsabb és könnyebb lesz.

Miért?

Van egy módszer, amivel egy nyelvet tökéletesen és gyorsan elsajátítottál! Ez a nyelv az anyanyelved, és a sikeres módszer az anyanyelvünk megtanulásának módszere. (Erre a módszerre épült az Angol ismétlőkönyv.)

Az angol nyelvet is ugyanígy érdemes megtanulni. Egyetlen szó a tudás titka: HASZNÁLD!

Gyerekként ezt csináltad: beszéltél-füleltél-beszéltél...

Használd a meglévő tudásodat egyszerűen, ahogy csak tudod: barátokkal, munkatársakkal, akárkivel beszélgetve, levelezve! Keress olyan társakat, akik szintén tanulni akarnak, és beszélgessetek (persze angolul)!

Nincs szükség csoda-tananyagokra, varázsmódszerekre, sokdiplomás anyanyelvi tanárok sok éves oktatására, csak egy dologra: használd, amit már tudsz! Épp úgy, mint kétéves korodban tetted, amikor a legtöbb szót megtanultad a szüleidtől.

Itt van minden minta, amit érdemes követned: az angol mondatalkotás részletes térképe.

Nincs szükség nyelvtani magyarázatokra, bonyolult fejtegetésekre! A szüleink sem kezdtek tudós fejtegetésekbe, amikor az anyanyelvünkre tanítottak, hanem mondtak néhány egyszerű példát, amiket lemásolva jól ki tudtuk fejezni magunkat.

Minden nap ezzel a módszerrel tanulnak nyelvet emberek milliói. Tökéletesen működik. Miért csinálnánk bonyolultabban?

Az angol ismétlőkönyv tartalmaz minden általános nyelvi formát, igeidőt, kifejezésmódot az angol nyelvből, nagyon jól átlátható táblázatok formájában.

Emellett tartalmazza a sok gondot okozó "rövid szavak" fő meghatározásait is - a lehető legegyszerűbb megfogalmazású meghatározásokkal és példamontokkal.

Megtalálod benne a határozószókat, elöljárókat és a rendhagyó igéket is.

Használhatják újrakezdők, de használhatják a nyelvtanulást most kezdők is, ha egyszerű, könnyen érthető magyarázatokat szeretnének.

A könyv puha fedelű, A/4 méretű és 152 oldalas.

Sarkadi Zsolt: Angol ismétlőkönyv

Sarkadi Zsolt: Angol ismétlőkönyv