Sarkadi Zsolt

ANGOL NYELVI KÖNYVEK

Sarkadi Zsolt hivatalos honlapja

Először is tudnod kell, hogy miért érdemes ezt a nyelvi csomagot választani:

- Ez a létező leggyorsabb, leghatékonyabb nyelvtanulási módszer, amivel tényleges mérések szerint hetek alatt meg lehet tanulni angolul. Ha azonnal beszélni akarsz angolul, ez a módja.

- A lassú, nehéz fejű tanulók is gyorsan, könnyen haladnak vele a tananyag fokozatossága, egyszerűsége miatt - még azok is, akiknek "nincs nyelvérzéke".

- A természetes nyelvtanulás módszerén alapul, ezért kortól függetlenül bárki sikeresen tanulhat vele angolul - akár gyerek, akár idős.

Sarkadi Zsolt:
ANGOL SZÓKINCSBŐVÍTŐ KÖNYVEK (I-II-III)

A szókincsbővítő könyvek végtelenül egyszerű lépésekben, az ismereteket fokozatosan felépítve tanítják az új szavakat és nyelvtant a tanulónak. Észre sem veszed, hogy megtanultad a nyelvtant - egyszerűen csak "tudod", és máris könnyedén beszélsz angolul!

Mindig egyszerű feladatok, mindig odaillő szavak, csak olyat gyakorolsz, amit már megértettél; semmi magolás, semmi erőlködés... A "sokat tapasztalt" tanulóim eleinte el sem hiszik, hogy ilyen könnyen is lehet nyelvet tanulni!

A rendkívül gyors haladás titka nem csak a könnyen megjegyezhető illusztrációkban és a magyarul is teljesen világos magyarázatokban rejlik. Ez nem csak afféle "képes szótár"! A siker titka a tökéletes fokozatosság, ami mindvégig pontosan illeszkedik a tanuló pillanatnyi nyelvtudási szintjéhez és a korábban tanultakhoz.

Ezért lehet e könyvsorozattal hihetetlenül rövid idő után beszélni angolul.

Itt nézheted meg részletesebben!

Sarkadi Zsolt: Angol szókincsbővítő könyvek (I-II-III)

Sarkadi Zsolt:
ANGOL ISMÉTLŐKÖNYV

Korábban még sohasem létezett ennyire egyszerű nyelvtani referenciakönyv, ami a legegyszerűbb formában mutatja be az angol nyelvtan minden szerkezetét, mondatfajtáját, nehéz szavát. Kimondottan olyan egyszerű megfogalmazást, ismertetési módszereket használ, hogy a nyelvtant utáló tanulók is értsék, nem csak a professzorok!

Az Angol ismétlőkönyv a fontos nyelvtani ismeretek megtanulásához, begyakorlásához önmagában használható. Azok a tanulók, akik korábban tanultak már angolul, afféle „nyelvtani szótárként” használhatják. Vizsgára készülőknek nélkülözhetetlen!

A teljes angol program részeként kiegészíti a sárga könyv használatát (II. szint), a narancssárga (III. szint) könyvhöz pedig elengedhetetlen.

Itt nézheted meg részletesebben!

Sarkadi Zsolt: Angol ismétlőkönyv

Sarkadi Zsolt:
ANGOL VIZSGAELŐKÉSZÍTŐ KÖNYV

Végre megjelent a sorozat ötödik kötete is, amely igazán élővé, angolossá teszi a nyelvtudásodat!

Bár kimondottan a vizsgák követelményei alapján állítottuk össze, ennek a könyvnek is az a célja, hogy élő, használható nyelvtudáshoz juss. A már meglévő tudásodat némi gyakorlással nagyon gyorsan olyan szintre fejlesztheted, amit csak több évnyi tanfolyamra járás alatt szoktak elérni a tanulók.

Ha ki is hagytál valamennyi időt az angol gyakorlásában, csak egy kicsit kell leporolni a tudásodat és könnyen újra belerázódsz. Nem kell újrakezdőnek lenned ki tudja hányadszor...

Az Angol vizsgaelőkészítő könyvben található gyakorlatok és az előző könyvek tananyaga birtokában kényelmesen tudsz bármely témáról társalogni, véleményedet kifejteni, akár a jövőbeli állásinterjún is könnyen megállod a helyed angolul.

Itt nézheted meg részletesebben!

Sarkadi Zsolt: Angol vizsgaelőkészítő könyv

Sarkadi Zsolt:
SZÓKÁRTYÁS TÁRSASJÁTÉK

Hogy a tanulás még vidámabb legyen, az angol programhoz készült egy szókártyás társasjáték is, amellyel szó szerint gyerekjáték a szótanulás és az ismétlés! Csak ülj neki a gyerekekkel, barátokkal, vagy akár angolos tanulótársakkal, és garantáltan a legvidámabb tanulásban lesz részetek, amit csak el tudsz képzelni!

A játék lényege, hogy annyit léphetsz, amennyi szót helyesen tudsz. Ezzel a játékkal nincs többé unalmas magolás, ellenőrzés, ismétlés. A "Ki beszél a végén?" játékban mindenki nyer, ugyanis a győztes és vesztes egyaránt sokat tanul!

Itt nézheted meg részletesebben!

Sarkadi Zsolt: Szókártyás társasjáték